• Pri naročilu nad 100 € dostava brezplačna.
  • 03 749 29 30

Delovna obutev s kakovostnim podplatom

Izbrana delovna obutev je osnova za dobro počutje in motivacijo na delu. Kako stojimo neposredno vpliva na hrbtenico in bolečine v zgornjem delu telesa, to pa se zelo hitro pozna tudi pri zbranosti in uspešno opravljenih nalogah. Zelo pomembno je, da je delovna obutev profesionalno oblikovana in da ustreza vsem kriterijem, ki so zahtevani za posamezne dejavnosti. Dr. Harvey delovni natikači so ustvarjeni za udobno in varno nošenje. Gre za ortopedsko delovno obutev, ki spada pod certificirano delovno zaščitno obutev za zdravstvo in za druge dejavnosti.

Delovna moška obutev

Prednosti naše delovne obutve

Jasno je, da uslužbenci, ki so veliko na nogah, iščejo udobno delovno obutev. Nekaj je prvi občutek, ko obutev preizkusite, a za tem stoji še veliko več. Da je noga lahko spočita, mora to biti ortopedska delovna obutev. Model mora imeti premišljene položaje, obliko in trdoto. Poudarek je na refleksnih točkah na podplatih. Pri delavcih daleč najbolj priljubljeni model čevljev so delovni natikači, saj so zelo priročni za obuvanje, primerni za vse letne čase in tudi bolje dihajo kot na primer zaprti športni copati. Dr. Harvey natikači vsekakor so udobna delovna obutev! So anatomsko razviti, da stimulirajo krvni obtok in zato pomembno vplivajo na zdravje stopal.

Ponudba delovnih natikačev

V naši ponudbi so delovni natikači za moške in za ženske. Primerni so kot delovna obutev za zdravstvo, seveda pa tudi za frizerje, kuharje, čistilce ... Kolekcija vsebuje različne modele in barve obutve, da lahko najdete čevelj, ki najbolj ustreza vašemu okusu. Prav vsi pa so izdelani po merilih ortopedije, so lahki, udobni in praktični. Preverjeno se dobro držijo ob vsakodnevni dolgotrajni uporabi in so zelo trpežni. Ko jih boste enkrat preizkusili, ne boste nikoli več želeli druge delovne obutve. Najlažje si delovne natikače ogledate kar v naši spletni trgovini ali pa nas najdete na katerem od prodajalnih mest po vsej Sloveniji. Večinoma ima obutev debelejši podplat, vsebuje pa tudi posebne notranjike. 

Ženski delovni natikačiMoški delovni natikači

Zdravje je na prvem mestu

Kmalu po ustanovitvi znamke Dr. Harvey, smo začeli obutev razvijati tudi v tej smeri in nastala je naša podznamka Salthyment, ki poskrbi za zdravje podplatov in nog v obutvi. Izdelujemo posebne notranjike in vložke za naše izdelke za odrasle. So odraz dolgoletnega poslušanja izkušenj strank in lastnega raziskovanja. Notranjike smo testirali dve leti, da smo razvili optimalni produkt iz antibakterijskih materialov. Osnova so tri zelišča: žajbelj ("sal"), timijan ("thy") in menta ("ment"). Skupaj ob uporabi preprečujejo razvoj bakterij in neprijetnih vonjav, tudi čiščenje delovne obutve bo veliko enostavnejše. Pri vseh naših delovnih natikačih je zavirano delovanje bakterij in glivic, kar je zagotovo velika dodana vrednost k uporabnosti delovne obutve. Če torej iščete kakovostno profesionalno obutev, vsekakor preizkusite Dr. Harvey natikače, ki so vredni investicije.

Udobno skozi življenje

Vas zanima tudi udobna obutev za vsak dan in za prosti čas? Ste na pravem mestu. Nudimo zelo širok asortiment ženske in moške obutve: zračne in udobne natikače, japonke, cokle in sandale v različnih barvah in vzorcih. Izbirate lahko med višjim ali nižjim podplatom ter regulacijo z zaponkami ali na ježka. Tako kot delovna obutev je tudi vsa naša obutev za prosti čas anatomsko oblikovana, prilagodljiva ter iz antibakterijskih materialov. Primerna je za uporabnike različnih starosti in zelo vzdržljiva. Z našo obutvijo boste dolgo zadovoljni in jo z užitkom nosili vsak dan. Izberete lahko modele za bolj občutljiva stopala, za visoko nart, s širokim kopitom in drugimi specifikami, ki vam bodo močno olajšale nošenje. Naša misija je, da noge nikoli več ne trpijo, naj bo to na delovnem mestu ali na domačem vrtu.

Kontaktirajte nas

Za vsako vprašanje smo vam na voljo!

Poslovna enota Šentjur

C. Kozjanskega odreda 79,
3230 Šentjur

t. +386 3 749-29-30
m. +386 31 369-828 - Tomaž
m. +386 41 667-731 - Marjan
m. +386 41 852-637 - Armin
f. +386 3 749 29 31
@. info@harvey.si

0