• Pri naročilu nad 100 € dostava brezplačna.
  • 03 749 29 30
ŽELIMO VAM ZDRAVO, SREČNO IN VESELO LETO 2023 !! Kupon za 5 % DODATNI POPUST: 2023

O podjetju

Sedež podjetja:

Harvey, d.o.o.
Cesta Kozjanskega odreda 77,
3230 Šentjur

Id št. za DDV: SI58641378
Mat. št.: 1587676
Reg. št. vlo.: 1/07256/00

Vse cene vsebujejo DDV.

Poslovna enota
INDUSTRIJSKA PRODAJALNA in PROIZVODNJA:

Cesta Kozjanskega odreda 77 , 3230 ŠENTJUR
T: 00386 3 749 29 30
F: 00386 3 749 29 31
E: info@harvey.si

Delovni čas:

PONEDELJEK – PETEK 8:00 – 17:00
SOBOTA: 8:00 – 12:00

Podjetje Harvey d.o.o.

Zgodba podjetja Harvey d.o.o. se je začela leta 2001, ko sta gospoda Marjan Sudar in Tomaž Mlinar ustanovila podjetje Harvey d.o.o. .

Poglavitna dejavnost mladega podjetja sta bila proizvodnja in prodaja udobne lahke in najkvalitetnejše lahke obutve. Vendar se je v želji po novih izzivih kmalu izoblikoval nov, ambicioznejši cilj: razvoj udobne kvalitetne in hkrati s strani certifikacijskih organov preverjene in certificirane delovno zaščitne obutve za zaposlene v zdravstvu in drugih dejavnostih ter razvoj in izdelava otroških copat za otroke v najbolj občutljivem obdobju razvoja njihovih stopal.

Na osnovi tega razvoja izdelujemo tudi obutev za prosti čas in vsakodnevno dolgotrajno uporabo.

Tako sta se rodili dve glavni blagovni znamki podjetja Harvey d.o.o. :

img-responsive

Zakaj DR. HARVEY?

img-responsive

Pred več kot 20-timi leti smo pred ustanovitvijo samega podjetja razvili ženske natikače z refleksnimi točkami. Ti izdelki so zaradi dobro premišljenih pozicij, oblike in trdote delovali na refleksne točke na podplatih. Poleg vseh ostalih kvalitet je uporaba te obtve tudi stimulirala sam krvni otok, kar blagodejno vplivala na počutje.

Glede na to, da je angleški zdravnik in fiziolog Wiliam Harvey okrog leta 1650 prvi postavil tezo in princip delovanja srca in krvnega obtoka, nekatera naša obutev pa stimulira sam krvni obtok in da nam je skozi vsa leta najpomembnejše zadovoljstvo, zdravje stopal in počutje naših strank v naši obutvi smo razvili blagovno znamko DR.HARVEY.

Seveda pa smo v že skoraj 20 letih delovanja razvili precej širšo paleto obutve, ki jo izdelujemo pod blagovno znamko DR.HARVEY .

img-responsive

Salthyment je naša podznamka pod katero izdelujemo notranjike in vložke , ki jih vgrajujemo v večino naših izdelkov za odrasle.

Ker poslušamo naše stranke in njihovetežave smo ugotovili, da imajo pogoste težave z neprijetnimi vonjavami v obuvalih, z čiščenjem le teh in še kaj (glivice...).

Tako smo kar nekaj časa iskali rešitev v materiaalih in sami izdelavi naših notranjikov za naše natikače. Po dvoletnem testiranju in preizkušanju smo razvili notranjike , ki so izdelani iz antibakterijskih mateialov, ki ob uporabi čim dlje preprečujejo razvoj bakterij in neprijetnih vonjav ter se dajo enostavno očistiti. Pri izdelavi določenih notranjikov za naše natikače v vmesnem materialu uporabljamo izvlečke iz treh zelišč ki delujejo antimikotično- zavirajo bakterij in glivic...

Sal- Salvia officinalis ( žajbelj) Thy-Thymus vulgaris ( timijan) Ment-menta piperita ( menta)

Tako je iz samega razvoja nastala blagovna znamka Salthyment.

Zakaj BOSA NOGA?

img-responsive

Naša slovenska in tudi širša evropska ortopedska stroka je bila vedno razdeljena glede najbolj primerne obutve za naše najmlajše- otroke. Še posebej za tiste ki s začnejo postavljati na noge nekje od št. 18 dalje.

Dolgo časa je v Sloveniji veljalo, da morajo otroški copatki biti ORTOPEDSKI oz. imeti ORTOPEDSKI VLOŽEK. Nekateri ortopedI so to izrecno zagovarjali, drugi so temu nasprotovali. Proizvajalci pa smo izdelovali takšno obutev, ki se je pač prodajala in so jo starši želeli za svoje otroke- seveda tudi s temi t.i. ORTOPEDSKIMI VLOŽKI- čeprav to sploh ni pravilen izraz za njih.

Dejstvo pa je, da so si bili vedno vsi nam poznani ortopedi in ostala stroka enotni, da naj otroci hodijo ČIM VEČ BOSI.

Seveda pa otroci ne morejo biti bosi v vrtcu, po hiši kjer so ploščice, laminat,...

Zadali smo si cilj:

Da razvijemo obutev, ki bo nudila primerno mehansko, toplotno zaščito, ki bo imela zdrsnost oz. oprijem na tla najbolj podobno koži otroških stopal in da bo obutev kljub vsemu temu omogočala naraven razvoj otroških stopal . Torej mora biti udobna, mora dihati in biti praktična. (DA SE ENOSTAVNO OBUVA, SEZUVA IN DA OBDRŽI OBLIKO IN UPORABNOST).

Skratka cilj je bil: Da naredimo obutev, ki ustvarja pogoje ki so najbližji hoji bose noge.

Tako smo posneli anatomijo povprečnega otroškega stopala v Sloveniji in razvili svoj edinstven podplat Softflex. Na tej osnovi smo izdelali copatke, ki so udobni, dihajo ( usnje, bombaž,…),so praktični za obuvanje in sezuvanje ter hkrati vzdržljivi.

Iz tega je logično nastala naša blagovna znamka BOSA NOGA.

0