• Pri naročilu nad 100 € dostava brezplačna.
  • 03 749 29 30

Obutev s kakovostnim podplatom za vsakogar

Odlična obutev je naša strast in vsakdanji cilj.

V podjetju Harvey d.o.o. sami razvijamo, oblikujemo in proizvajamo otroško obutev, žensko obutev in moško obutev po visokih standardih.

Gre za lahkotno obutev, ki nudi veliko udobja in ima tudi anatomsko oblikovan podplat. Odlikujejo jo najboljši materiali, ki dobro dihajo in so antibakterijski. V letih delovanja smo se razširili na mnogo področij, od primerne obutve za najmlajše do ortopedske obutve za delavce in obutve za vsak dan. Izoblikovali smo dve blagovni znamki: Dr. Harvey in Bosa noga, ponujamo pa tudi nekatere druge izdelke. Za vso obutev je pravi naslov naša spletna trgovina, kjer boste hitro našli, kar potrebujete.

Otroška obutev, vse od prvih korakov dalje

Otroški obutvi se že od nekdaj posveča veliko pozornosti. Tako starši kot prodajalci bi radi otrokom ponudili najboljše za njihov razvoj. Ortopedi, zdravniki in strokovnjaki se strinjajo, da bi moral otrok čim več hoditi bos, seveda pa to ni vedno mogoče. Zato smo razvili copatke Bosa noga, ki ustvarjajo pogoje, ki so najbližji hoji bose noge. So dovolj topli in nudijo dovoljšnjo mehansko zaščito, hkrati pa z anatomskim podplatom Softflex omogočajo povsem naraven razvoj stopala. Obutev diha z materiali iz usnja in bombaža ter je zelo praktična za obuvanje.

Poleg copatkov so v naši ponudbi tudi otroški čevlji Baldino. Tudi te imajo podobne lastnosti, na voljo pa so v več različnih modelih: kot balerinke, zaprti sandali, čeveljčki ... Zanje je uporabljeno le najbolj kvalitetno usnje in usnjena podloga. Pomembno nam je namreč, da je otroška obutev odporna proti obrabi in ohranja svoje odlične specifike.

Otroški copati za vrtec

Otroški čeveljčki za prve korake

Profesionalna ortopedska obutev za delavce

Specializirani smo za delovno obutev za moške in ženske iz različnih dejavnosti. Delavci, ki veliko časa preživijo na nogah (na primer zdravstveni delavci, frizerji ...) si zaslužijo udobno obutev, ki je lahkotna in ne obremenjuje stopal. Dr. Harvey ortopedska obutev je certificirana kot delovna zaščita in ima premišljen dizajn ter trdoto. Poseben poudarek je na refleksnih točkah na stopalih. Ker je obutev oblikovana anatomsko, stimulira krvni obtok, kar doprinaša k zdravju stopal, hkrati pa poskrbi za boljše počutje zaposlenega.

Moška profesionalna obutev

Ženska in moška obutev za delo temelji na ponudbi natikačev in sandalov. Večinoma imajo debelejši podplat, vsebujejo pa kombinacijo sestavin zdravilnih rastlin, ki preprečujejo širjenje bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. S takšno obutvijo lahko pozabite na boleča, utrujena in pekoča stopala.

Ženska in moška obutev za prosti čas - udobni natikači

Ženski natikačiPrav je, da za stopala skrbimo tudi v prostem času. V ponudbi za vsak dan boste našli odlične natikače, japonke, cokle in sandale z različno debelimi podplati in sistemi zapenjanja, tudi za visoko nart in s širokim kopitom. Z različnimi modeli, barvnimi kombinacijami in vzorci skrbimo za raznolike okuse, vsej obutvi pa je skupno, da je izjemno udobna in primerna tudi za celodnevno nošenje.

Preverite našo spletno trgovino in poiščite par, ki vam najbolj ustreza, našo obutev pa prodajajo tudi mnoge prodajalne po vsej Sloveniji, kjer lahko v živo preverite našo kakovost.

Hišni copati za vso družino

Tudi v zavetju doma nam mora biti udobno. Ni prijetno, če nas zebe, če nas bolijo stopala, če nam drsi ... Na vse to smo pomislili pri izdelavi hišnih copat za vse starosti, ki so v lični darilni embalaži tudi čudovito darilo za vsakogar. Copati naših blagovnih znamk so tako kot vsa druga obutev oblikovani anatomsko, dobro zračni in prijetni za nošenje, pa tudi tihi. Izbirate lahko med toplimi zimskimi in tanjšimi poletnimi iz lahkotnejšega tekstila. Zagotovimo lahko, da so odporni proti obrabi in vam bodo dolgo služili.

Hišni copati

Kakovostna pohodna obutev Alpina

Pohodna obutev za moškeKer želimo na enem mestu združiti zares dobro obutev, smo v spletno trgovino dodali tudi pohodno obutev slovenske znamke Alpina za ljubitelje hribov in gora. Lahka pohodna obutev bo primerna tako za urbana okolja kot za v naravo, najbolj izpopolnjeni pa so trpežni pohodni čevlji za gore z oporo gležnju in dobrim oprijemom. Z obutvijo Alpina bo korak varen ne glede na podlago, vodoodporna Alpitex membrana iz naravnih materialov pa zagotavlja zanesljivost v vseh pogojih. Čevlji so na voljo v kombinaciji usnja in tekstila ali pa samo v usnju. Gre za unisex modele, kar pomeni, da so primerni tako za žensko kot za moško obutev.

Dodatki za obutev za še prijetnejšo hojo

Za piko na i v spletni trgovini poskrbijo izbrani dodatki za čevlje, ki zajemajo kakovostne vložke v različnih velikostih in pa balzami za usnje na osnovi čebeljega voska, s katerim boste učinkovito vzdrževali obutev.

Sami smo po dolgotrajnem testiranju in preizkušanju razvili notranjike in vložke Salthyment, katerih naloga je, da preprečujejo razvoj bakterij in neprijetnih vonjav, poleg tega pa se jih da tudi enostavno očistiti. Po izkušnjah strank so to največje preglavice pri obutvi. Z našimi vložki se znebite smradu in glivic. Za to smo poskrbeli s tremi naravnimi sestavinami: žajbelj, timijan in menta. Salthyment notranjiki so sicer vgrajeni v večino naše obutve za odrasle.

Kontaktirajte nas

Za vsako vprašanje smo vam na voljo!

Poslovna enota Šentjur

C. Kozjanskega odreda 79,
3230 Šentjur

t. +386 3 749-29-30
m. +386 31 369-828 - Tomaž
m. +386 41 667-731 - Marjan
m. +386 41 852-637 - Armin
f. +386 3 749 29 31
@. info@harvey.si

0