• Pri naročilu nad 100 € dostava brezplačna.
  • 03 749 29 30
PRAZNIČNI KUPON ZA 10% POPUST NA CELOTEN VAŠ NAKUP : SUPER 10

Otroški copatki Bosa noga

V podjetju Harvey d.o.o. razvijamo in izdelujemo bosonoge otroške copate pod blagovno znamko Bosa Noga, pri čemer otroški copati iz linije ustvarjajo pogoje, ki so najbližji hoji bose noge. Udobni otroški copati za vrtec in za doma nudijo ustrezno mehansko in toplotno zaščito, ki ima podoben oprijem na tla kot koža otroških stopal. Otroški copati Bosa Noga dihajo z materiali iz usnja in bombaža, so praktični za obuvanje in sezuvanje in hkrati omogočajo naraven razvoj otroških stopal z edinstvenim anatomskim podplatom Softflex.

Najprimernejši copatki za prve korake so bosonogi copatki iz blaga, kjer lahko izbirate različne barve in motive. Učinek bose noge smo dosegli s tankim, mehkim in nedrsečim podplatom. Posebnost otroških copatkov iz blaga je antibakterijski in oblazinjen notranji del, ki malim stopalom nudi udobje in zračenje.

V kolikor želite otroku zagotoviti večjo oporo v gležnju, izberite otroški copat model Bosa Noga Softy, ki ima poleg priročnega zapenjanja na ježka tudi debelejši podplat. Copati za prve otroške korake so anatomsko oblikovani in omogočajo naraven razvoj otroških stopal.

Otroški bosonogi copati so na voljo od številke 18 do 28. Primerno dolžino copatkov za vašega otroka lahko preverite tu.

0